Így érhetsz el minket: +36306575356 | info@bibsforyou.hu

Chris Christensen Show Off with pump - a gyors fürdetés 470ml

Gyártó
Chris Christensen
Nincs raktáron
7 510 Ft
A vásárlás után járó pontok: 220 Ft
Részletek

A Show Off az elkötelezett kutya kiállítók és professzionális kutyakozmetikusok számára speciálisan kifejlesztett termék. A Show Off az igazi megoldás minden olyan szükséghelyzetben, amikor kevés idő áll rendelkezésre stresszes helyzetben a kutya felvezetése előtt, ugyancsak amikor fürdetések között válik szükségessé szőrtisztítás, vagy amikor a kedvence nem fürdethető meg bizonyos körülmények miatt (pl. sebészeti beavatkozás után). Ugyancsak a legjobb választás a mindennapos ápolásban, amikor sáros, földdel szennyezett lábakat, esetleg széklettel szennyezett szőrfelületeket kell tisztítani.

A Show Off működése technológiai újításon alapul és spray formájában visszük fel a szőrzetre, ahonnan nem mossuk ki. Gyengéden és rendkívül effektíven tisztít! A Show Off's complex formula perceken belül újra tisztává varázsolja a szőrköntöst, , egyidejűleg eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is a felületről (föld, sár, székletnyomok stb.) és ragyogóvá teszi azt az eredeti színek azonnali megújításával.. Alkalmazását követően tökéletessé teszi a szőrzet szerkezetét, volument és fényt ad a kültakarónak. Mindezt néhány perc leforgása alatt! Valamennyi színt gazdaggá, intenzívvé teszi, ráadásul az elképzelhető legfehérebb színt kölcsönzi a fehér felületeknek roncsoló kémiai anyagok használata nélkül! Nem fogsz hinni a szemednek! Amint felviszed a spray-t a szőrzetre, azonnal tudni fogod, hogy a Show Off minden elképzelhető szempontból kivételes. Permetezd a szőrzetre, töröld le és már mehetsz is a ringbe! A mindennapos helyzetekben való használata mellett minden kiállításon bekövetkező kozmetikai „vészhelyzetben” a legjobb és azonnali megoldás!

 Használat elött rázza fel,majd fújja a tisztítandó felületre.Törölje le alaposan,és szárítsa meg.Nem feltétlen kell szárítani,a liquiddel mostt szőr,magától is hamar szárad.

 Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Típus
Száraz sampon
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek