Így érhetsz el minket: +36306575356 | info@bibsforyou.hu

DOG ROCKS 200G
DOG ROCKS 200G
5 500 Ft

DOG ROCKS 200G

A DOG ROCKS bizonyítottan kitűnően előzi meg a foltos gyep kialakulását, melyet a kutya vizeletével okoz. Egyszerűen a kutya ivóvízébe kell helyeznie a köveket és max. két liter vízzel feltölteni.


Termék elérhetőség

Ha a terméknél RAKTÁRON feliratot látsz, a termék

raktárunkban elérhető, várja a csomagolást és szállítást.

ELŐRENDELHETŐ szöveg esetén a termék beszerzést

igényel, a megszokottnál kicsit több időt vehet igénybe.

Várható beérkezéséről értesíteni fogunk.

Gyártó
Dog Rocks
5 500 Ft
Részletek

A Dog Rocks leköti a szennyeződéseket - mint amilyenek például a nitrátok - a vízből, és így segít megakadályozni a kiégett foltok létrejöttét a gyepen és a cserjéken. Ezeket ugyanis a vizelet magas nitrogén tartalma okozza, amely tömény műtrágyaként hat a növényekre.

A Dog Rocks gyakorlatilag vízszűrőként működik, így a kutya egészségesebb vizet iszik.

  • A Dog Rocks nem tartalmaz vegyszert vagy más hatóanyagot.
  • A Dog Rocks nem változtatja meg a vizelet pH értékét, és nincs semmilyen más mellékhatása sem.
  • A Dog Rocks egy különleges természetes kő, mely felületaktív potenciálja révén megköti a szennyeződéseket az ivóvízből.
  • Használata egyszerű, két havonta kell cserélni.
  • A Dog Rocksot már évek óta széles körben használják Ausztráliában és Angliában, nagyon jó tapasztalatokkal. A Dog Rocks természetes eredete miatt nem egyforma méretű köveket tartalmaz, de súlyuk és így hatásuk mindig azonos.


Használati utasítás:
Vegye ki a köveket a csomagolásból és öblítse le. Töltse meg a kutya vizestálját maximum 2 liter vízzel. Tegye a csomagban lévő összes lemosott követ a vizesedénybe.
Cserélje ki a köveket 2 havonta. (Naptárcimke a csomagban.)

Javaslatok a legjobb hatás eléréséhez:
Bizonyosodjon meg róla, hogy a kutya főleg a vizesedényből iszik. Töltse fel a tálat minden este, és cserélje ki teljesen a vizet pár naponta. A maximális hatás eléréséhez jó minőségű tápokat használjon, és csökkentse a vörös húsok mennyiségét a minimumra. Kezdje időben használni a köveket, mert a teljes hatás kialakulásához 5 hét kell.
Ha a kutya kiveszi a köveket a tálból, akkor egy kannát töltsön fel maximum 2 liter vízzel, tegye bele a köveket, és ebből adagolja az ivóvizet. A továbbiakban ugyanúgy járjon el, mint a vizestányérba helyezett kövek esetében.Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Típus
Felszerelés
Milyen korban?
Kölyök, Növendék, Felnőtt, Idős
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek