Így érhetsz el minket: +36306575356 | bibsforyou@gmail.com

Dog Activity Memory trainer
Dog Activity Memory trainer
26 000 Ft

Dog Activity Memory trainer

Innovatív, elemmel mőködő etetőautomata: a mozgás és az értelembeli kihívások játékos kombinációja, változtatható nehézségi fokkal, 40 m hatótávolsággal.


   Szállítás 2-4 munkanapon bellül.

    Személyes átvételi lehetőség előre egyeztetett időpontban.

     Védjük együtt a környezetet, megspórolhatod a csomagoló anyagot!

    14 napos elállási lehetőség

    Vevőszolgálat:

    +36306575356, bibsforyou@gmail.com

Gyártó
Trixie
26 000 Ft
Részletek

Új kihívás testnek és szellemnek: a Trixie Dog Activity Memory Trainer egy igényes stratégiai játék, amellyel kedvence finom jutalomfalatokra tehet szert. Ha kutyája megnyomja a magától az etetőtől külön elhelyezett indítószerkezetet, az etetőautomata egy snackkel jutalmazza és ezzel arra motiválja, hogy tovább foglalkozzon az intelligencia-játékkal. A csúszásbiztos etetőautomata erős műanyagból készül és megtölthető jutalomfalattal vagy kedvence szárazeledelével. Az adagolás szabályozására a forgó snacktartó nyílása az automata belsejében igény szerint beállítható. A kioldó egy nagy nyomógomb, amit a kutya mancsával vagy farkával tud működtetni. A nyomógomb elhelyezhető direkt az etetőautomata mellett vagy előrehaladottabb kiképzési folyamat esetében attól jóval messzebb. A szenzor hatótávolsága 40 m, így azután Önnek igen sok lehetősége adódik, hogy kutyáját kihívások elé állítsa. Még arra is van lehetőség, hogy a két komponenst különböző helyiségekben rakja le, hogy kedvencét lendületben tartsa.

És így működik a Trixie Dog Activity Memory Trainer: Kutyája számára az jelenti az első kihívást, hogy rájöjjön az etetőautomata és a kioldó szerkezet közötti összefüggésre. Ha kutyája megnyomja a gombot, minden esetben felhangzik egy szignál. Ez a kutyája számára hamarosan ismerőssé váló hangjelzés mutatja kedvencének, hogy egy finomság vár rá az arra szolgáló rekeszben. Ha két kutyája van, mindkettő számára külön hangjelzést választhat ki, hogy mindkettőt a számára egyedi szignálhoz szoktassa. Ha kutyája már felfedezte a kioldó szerkezet és a snack kiadása közötti összefüggést, Ön bármikor átteheti újabb, a snack kiadási helyétől egyre távolabbi pontra a kioldót, hogy egyre nagyobb kihívások elé állítsa kedvencét.

A nyomógomb sima padlón fixen a helyén marad - vele szállított műanyag tartójának köszönhetően, de még fűben is lehorgonyozható a hozzá adott rögzítőelem segítségével. Üvegtáblán vagy sima felületen pedig a vele kapott tapadókorong gondoskodik a fix tartásról. A sikeres tanulási folyamatot és a játék igazi élvezetének elsajátítását egy használati útmutató segíti. A tanulási folyamat és a változatos variációk leírásai teszik könnyebbé a Trixie Dog Activity Memory Trainer-rel való bánásmódot és egyúttal segítik Önt abban, hogy minél sikeresebben tréningezhessen kutyájával.

 

A Trixie Dog Activity Memory Trainer jellemzői áttekintve:

Interaktív, kihívások elé állító intelligenciajáték különböző nehézségi fokozatokkal Megtölthető snackkel vagy kedvence szokásos szárazeledelével Innovatív etetőautomata a nehézségi fok variálható vezérlésével: kutyája jutalomként egy snacket kap az automatából, ha a külön álló kioldó gombot megnyomja. A játék különösen változatos élvezete érdekében a nyomógomb 40m-re is elhelyezhető az automatától
A kioldó szerkezet sokoldalú rögzítési lehetősége: a szállítmány részét képező horoggal fűben és kövön is egyszerűen megoldható a rögzítés, a tapadókorong pedig fixen tartja a nyomógombot üvegen és sima felületeken. A kioldó szerkezetet egyébként gumitartóval kapja, ami segíti, hogy a helyén maradjon.

A snackek kiadásának kézi adagolása az eledeltartó állítható nyílásának köszönhetően
Praktikus lapáttal az eledeltartó megtöltésére
Gumilábainak köszönhetően csúszásmentes
Használati útmutatóval, az optimális tréningre vonatkozó tippekkel és trükkökkel
Akkumulátorral működő 3x AAA micro- és 4x C baby-elemek - ezeket a szállítmány nem tartalmazza!

Mérete:
Etetőautomata: Ø 20 x M 24 cm
Etetőautomata snackes rekesszel együtt: Mé 20 x Szé 23 x Ma 24 cm
Anyaga: műanyag
Színe: krémszín/zöld

A szállítmány tartalma:
Eledeladagoló
Kioldó (működtető) szerkezet
Kiegészítő gumitartó (TPR) a nyomógombhoz
Tapadókorong a kioldó szerkezet üvegtáblán vagy sima felületen történő rögzítésére
Horgony a kioldó nyomógomb fűbe, puha alapzatba való fixálására
Lapát az automata megtöltéséhezKeress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Javasolt életkor
Kölyök, Növendék, Felnőtt, Idős
Javasolt testméret
kistestű, közepes testű, nagytestű
Típus
Kutyajáték
Vélemények
Hasonló termékek
<