Így érhetsz el minket: +36306575356 | bibsforyou@gmail.com

Hurtta Padded kutyahám - cherry
Hurtta Padded kutyahám - cherry
9 490 Ft

Hurtta Padded kutyahám - cherry

A Hurtta Padded kutyahám egy kényelmes, gyorsan száradó hám.


   Szállítás 2-4 munkanapon bellül.

    Személyes átvételi lehetőség előre egyeztetett időpontban.

     Védjük együtt a környezetet, megspórolhatod a csomagoló anyagot!

    14 napos elállási lehetőség

    Vevőszolgálat:

    +36306575356, bibsforyou@gmail.com

Gyártó
Hurtta
9 490 Ft
Részletek

A Hurtta Padded kutyahám egy kényelmes, gyorsan száradó hám.

Skandináv design alapján készült az aktív kutyák számára, tökéletes választás akár erdei kirándulás, úszás, vagy a városi séta alkalmával. A hám anyaga neoprén, amely nagyon gyorsan megszárad. A tetején lévő fogantyú megkönnyíti a kutya irányítását, amikor az szükséges. A heveder állítható a mellkas körül. Ne húzza szorosra a kutya nyakánál, hogy kedvence szabadon mozoghasson. Nagyon jól látható 3M-es fényvisszaverőkkel rendelkezik a nagyobb biztonság érdekében.

Jellemzők:

- Nagyon tartós
- 3M fényvisszaverők
- Állítható mellrész
- Mosható

A Hurtta cég több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a funkcionális kutyaruházatok fejlesztése terén. A cég a mindennapi élet kihívásaihoz tervezi termékeit.

A finn Hurtta cég kutyaruhái európai mércével is kiemelkedő minőséget képviselnek. Filozófiájuk alapja, hogy különleges és sokféle igényt kielégítő kutyafelszereléseik nem csupán a kutyák, de az emberek szempontjait is figyelembe veszik. Szlogenjük: „Védd a kutyádat, óvd az otthonodat!”

A Hurtta cég kutyaruháinak népszerűségének hátterében komoly kutatások és fejlesztések állnak, melyek eredménye például azon különleges anyagok használata, melyek a Technical Reserach Center of Finland és a TAMK University of Applied Sciences laboratóriumaiban bizonyították víz- és szélállóságukat. Folyamatosan tesztelik nyakörveiket, hámjaikat és ruháikat sport- és munkakutyákkal extrém körülmények között.

HOGYAN VÁLASZD KI A HELYES MÉRETET

Az alábbi videóban bemutatjuk, miként tudod kedvencedet megfelelően lemérni, ez után tudod a megfelelő méretű hámot kiválasztani, amiben segítségedre van mérettáblázatunk.

 Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Javasolt életkor
Kölyök, Növendék, Felnőtt, Idős
Javasolt testméret
kistestű, közepes testű, nagytestű
Típus
Kutyahám
Vélemények
Hasonló termékek
<