Így érhetsz el minket: +36306575356 | info@bibsforyou.hu

Hurtta Slush Combat - kutyaruha
Hurtta Slush Combat - kutyaruha
19 800 Ft

Hurtta Slush Combat - kutyaruha

A Hurtta Outdoors Slush Combat Suit egy rendkívül könnyű kutyaruha, így mozgás közben is nagy szabadságot ad kedvencének.


Termék elérhetőség

Ha a terméknél RAKTÁRON feliratot látsz, a termék

raktárunkban elérhető, várja a csomagolást és szállítást.

ELŐRENDELHETŐ szöveg esetén a termék beszerzést

igényel, a megszokottnál kicsit több időt vehet igénybe.

Várható beérkezéséről értesíteni fogunk.

Gyártó
Hurtta
19 800 Ft
Részletek

A Hurtta Outdoors Slush Combat Suit egy rendkívül könnyű kutyaruha, így mozgás közben is nagy szabadságot ad kedvencének.

Az overáll magas minőségű, különleges anyagból készült, amely hatékony védelmet nyújt a víz, a sár és a szennyeződés ellen. A Slush célja, hogy megvédje a kutya szőrzetét és bőrét a különböző időjárási elemektől. Különösen a hosszú szőrű kutyák számára előnyös a séták során, így a kutyát nedves időben sem kell túl gyakran fürdetni.

A Slush Combat Suit anyaga a Hurtta által szabadalmaztatott rétegekből áll, légáteresztő és mégis vízálló Houndtex® béléssel, amely biztosítja, hogy a nedvesség az overállon kívül maradjon, miközben kényelmes viseletet biztosít a kutya számára.

Sokféle jellemző növeli a kényelmet és a biztonságot. Állítható derékövének, nyakrészének és szárainak köszönhetően a kutya könnyedén futhat és játszhat az overáll viselése közben. A 3M-es fényvisszaverőket jól látható helyen helyezték el, hogy javuljon a kutya láthatósága a sötétben.

A Slush Suit nem képes ellenállni a rágásnak, a durva játéknak, éles tárgyaknak, mint például a szögesdrótnak vagy a sűrű erdőknek, ezért tartsa ezt szem előtt a séták kiválasztásánál.

Jellemzők:

- Vízálló
- Kényelmes kialakítás
- 3M fényvisszaverők
- Állítható illeszkedés
- Mosható
- Megvédi a kutya lábát is
- Nyílás a hám rögzítéséhez

A Hurtta cég több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a funkcionális kutyaruházatok fejlesztése terén. A cég a mindennapi élet kihívásaihoz tervezi termékeit.

A finn Hurtta cég kutyaruhái európai mércével is kiemelkedő minőséget képviselnek. Filozófiájuk alapja, hogy különleges és sokféle igényt kielégítő kutyafelszereléseik nem csupán a kutyák, de az emberek szempontjait is figyelembe veszik. Szlogenjük: „Védd a kutyádat, óvd az otthonodat!”

A Hurtta cég kutyaruháinak népszerűségének hátterében komoly kutatások és fejlesztések állnak, melyek eredménye például azon különleges anyagok használata, melyek a Technical Reserach Center of Finland és a TAMK University of Applied Sciences laboratóriumaiban bizonyították víz- és szélállóságukat. Folyamatosan tesztelik nyakörveiket, hámjaikat és ruháikat sport- és munkakutyákkal extrém körülmények között.

HOGYAN VÁLASZD KI A HELYES MÉRETET

Az alábbi videóban bemutatjuk, miként tudod kedvencedet megfelelően lemérni, ez után tudod a megfelelő méretű hámot kiválasztani, amiben segítségedre van mérettáblázatunk.

 Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Típus
Kutyaruha
Milyen korban?
Kölyök, Növendék, Felnőtt, Idős
Testméret
kistestű, közepes testű, nagytestű
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek