Így érhetsz el minket: +36306575356 | bibsforyou@gmail.com

Hurtta Slush Combat - kutyaruha
Hurtta Slush Combat - kutyaruha
21 900 Ft

Hurtta Slush Combat - kutyaruha

A Hurtta Outdoors Slush Combat Suit egy rendkívül könnyű kutyaruha, így mozgás közben is nagy szabadságot ad kedvencének.


   Szállítás 2-4 munkanapon bellül.

    Személyes átvételi lehetőség előre egyeztetett időpontban.

     Védjük együtt a környezetet, megspórolhatod a csomagoló anyagot!

    14 napos elállási lehetőség

    Vevőszolgálat:

    +36306575356, bibsforyou@gmail.com

     

Gyártó
Hurtta
21 900 Ft
Részletek

A Hurtta Outdoors Slush Combat Suit egy rendkívül könnyű kutyaruha, így mozgás közben is nagy szabadságot ad kedvencének.

Az overáll magas minőségű, különleges anyagból készült, amely hatékony védelmet nyújt a víz, a sár és a szennyeződés ellen. A Slush célja, hogy megvédje a kutya szőrzetét és bőrét a különböző időjárási elemektől. Különösen a hosszú szőrű kutyák számára előnyös a séták során, így a kutyát nedves időben sem kell túl gyakran fürdetni.

A Slush Combat Suit anyaga a Hurtta által szabadalmaztatott rétegekből áll, légáteresztő és mégis vízálló Houndtex® béléssel, amely biztosítja, hogy a nedvesség az overállon kívül maradjon, miközben kényelmes viseletet biztosít a kutya számára.

Sokféle jellemző növeli a kényelmet és a biztonságot. Állítható derékövének, nyakrészének és szárainak köszönhetően a kutya könnyedén futhat és játszhat az overáll viselése közben. A 3M-es fényvisszaverőket jól látható helyen helyezték el, hogy javuljon a kutya láthatósága a sötétben.

A Slush Suit nem képes ellenállni a rágásnak, a durva játéknak, éles tárgyaknak, mint például a szögesdrótnak vagy a sűrű erdőknek, ezért tartsa ezt szem előtt a séták kiválasztásánál.

Jellemzők:

- Vízálló
- Kényelmes kialakítás
- 3M fényvisszaverők
- Állítható illeszkedés
- Mosható
- Megvédi a kutya lábát is
- Nyílás a hám rögzítéséhez

A Hurtta cég több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a funkcionális kutyaruházatok fejlesztése terén. A cég a mindennapi élet kihívásaihoz tervezi termékeit.

A finn Hurtta cég kutyaruhái európai mércével is kiemelkedő minőséget képviselnek. Filozófiájuk alapja, hogy különleges és sokféle igényt kielégítő kutyafelszereléseik nem csupán a kutyák, de az emberek szempontjait is figyelembe veszik. Szlogenjük: „Védd a kutyádat, óvd az otthonodat!”

A Hurtta cég kutyaruháinak népszerűségének hátterében komoly kutatások és fejlesztések állnak, melyek eredménye például azon különleges anyagok használata, melyek a Technical Reserach Center of Finland és a TAMK University of Applied Sciences laboratóriumaiban bizonyították víz- és szélállóságukat. Folyamatosan tesztelik nyakörveiket, hámjaikat és ruháikat sport- és munkakutyákkal extrém körülmények között.

HOGYAN VÁLASZD KI A HELYES MÉRETET

Az alábbi videóban bemutatjuk, miként tudod kedvencedet megfelelően lemérni, ez után tudod a megfelelő méretű hámot kiválasztani, amiben segítségedre van mérettáblázatunk.

 Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Javasolt életkor
Kölyök, Növendék, Felnőtt, Idős
Javasolt testméret
kistestű, közepes testű, nagytestű
Típus
Kutyaruha
Vélemények
Hasonló termékek