Szűrés

Gyártó
Kinek való
Specialitás
Fehérje forrás
Javasolt életkor
Javasolt testméret
Típus
Hústartalom
Fehérjetartalom (%)
Zsírtartalom (%)

BLACK FRIDAY 2020

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a 2020-as életünk ELSŐ Black Friday részleteiről!

2020. NOVEMBER 13 (péntek) 6.00-tól 23:59-ig!

A Black Friday kezdetéig még ennyit kell várnod:

Arion

A küldetésünk, hogy minden terméket és etetési programot tökéletesre fejlesszünk ki, ennek szolgálatában állnak magas szakértelemmel rendelkező technológusaink és kutatóközpontjaink. Mielőtt termékeink piacra kerülnek más, független laboratóriumokban elemzik és hagyják jóvá azokat.

ARION - Kiváló alapanyagok

Minden ARION termék alapanyagát a legszigorúbb minőségügyi ellenőrzéseknek vetjük alá, így garantálni tudjuk maximális fizikai és mikrobiológiai minőségét. Célunk, hogy termékeink megfeleljenek a legmagasabb előírásoknak, megfelelő tápértékük legyen, maximálisan emészthető alapanyagokból és a megfelelő technológiával készüljenek.

Az ARION-t nagy szakértelemmel és figyelemmel fejlesztettük tökélyre, amelynek eredményeként végül egy kiegyensúlyozott beltartalmi értékű táplálást biztosító, ízletes állateledelt alkottunk kutyájának minden életszakaszára. A termékekhez felhasznált csirkehús Franciaországból érkezik, a hal óceáni lazac, míg a bárányos tápok ausztrál birkahúsból készülnek. Magas szintű szolgáltatások Termékeink és kapcsolódó szolgáltatásaink széles skáláját mindenekelőtt a kisállatok, valamint a tenyésztők, állatorvosok, kisboltok, és forgalmazók igényeinek megfelelően alakítottuk ki. A kisállatok ízletes és egészséges táplálékot érdemelnek, hogy energikusak, boldogok és egészségesek legyenek. Senki nem figyel jobban arra, hogy kedvence boldog és egészséges legyen, mint az ARION.

Tovább

A teljes termékskála rendelkezik az alábbi tulajdonságokkal:

AP-DOG-ANTI-Q-CS2.png Természetes antioxidánsok: 

A kutyák teste olyan szabadgyököket tartalmaz, amelyek károsak lehetnek az állat számra. Ezek rongálhatják az egészséges sejteket és kedvezőtlenül hatnak az immunrendszerre, valamint gyorsítják az öregedési folyamatot. Az E és C vitamin, mint természetes antioxidánsok, hozzákapcsolódnak a szabadgyökökhöz így ártalmatlanná téve azokat. Az E és C vitamin pótlólagos bevitele javítja az állat ellenálló-képességét és megvédi kutyáját az időelőtti öregedéstől.
AP-DOG-FOS-MOS-Q-CS2.png Frukto-oligo-szacharidok (F.O.S.)

Ezen nem emészthető szénhidrátok tápanyagul szolgálnak a kutya bélrendszerében található hasznos baktériumok számára. A F.O.S. összetevők javítják a kutya bélflóráját, meggyorsítva a bélrendszer hasznos baktériumainak a fejlődését.

AP-DOG-YUCCA-Q-CS2.png Yucca-növényi kivonatok

Ezen természetes kivonatok megkötik az ammóniát, ezáltal mérséklik az ürülékkel járó szagképződést.

 AP-DOG-VITA-Q-CS2-1.png Vitaminok

Fontos a táplálékoz adott megfelelő mennyiségű vitamin hányad. A vitaminok létfontosságúak a testben zajló különböző folyamatokhoz, az immunrendszer erősítésében is kiemelt szereppel bírnak.

 AP-DOG-OMEGA-PERF-Q-CS2.png Omega 3 és Omega 6

A vitaminok, az ásványi anyagok és alapvető zsírsavak biztosítják az egészséges, rugalmas bőrt és a fényes szőrt. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak megfelelő arányú jelenléte fontos szerepet játszik a szőr és a bőr egészségének megtartásában.

 AP-DOG-DENTAL-Q-CS2.png Tápszemcse kialakítása

A tápszemcse mérete, formája és struktúrája elősegíti az optimális száj és foghigiénia elérését.

Tovább