Az alma gazdag vitaminokban, immunrendszert erősítő tápanyagokban; Szénhidrát kincstár, amely könnyen felszívódik közvetlenül a véráramba, energiát adva a szervezetnek. Az alma rostforrás, amely szabályozza az emésztőrendszert és eltávolítja a méreganyagokat.
A dió az egyik leggazdagabb antioxidáns forrás: E-vitamin, B-vitaminok. Rostot, könnyen emészthető fehérjét és esszenciális zsírsavakat tartalmaznak. Kedvezően befolyásolják az emésztést és az immunrendszert.
A banán könnyen asszimilálható formában biztosítja a szénhidrátokat, és nem terheli az emésztőrendszert. Gazdag kálium-, C-vitamin- és rostforrások. Fruktooligoszacharidokat tartalmaznak, amelyek jótékony hatással vannak a bélrendszerre.
Összetétel:
köles, héjmentes zab, búza, fekete napraforgómag, csíkos napraforgómag, nagy fehér napraforgómag, szárított alma 5%, kanáriköles, vörös köles, hajdina, kardi magvak, hántolatlan rizs, dió 2%, szárított ribizli, lenmag, szárított sárgarépa, kender, szárított banán 1%, niger magvak