Carnilove

A kutyák -  akárcsak őseik, a farkasok - természetükből fakadóan húsevő állatok. A fogazatuk mellett a szervezetükben végbemenő emésztési folyamatok is ehhez alkalmazkodtak, így nem okoz számukra problémát a húsok és a csontok elfogyasztása.
Természetesen nem arról van szó, hogy minden nap húst kellene adni a kedvencednek. A Carnilove kutyatáp ugyanis tökéletesen kielégíti a kutya természetes tápanyagszükségletét, figyelembe véve ezek biológiai eredetét és az anatómiai adottságokat is. 

Mivel a gyomor PH szintje a kutyák esetében aránylag agresszív, a vékonybél pedig igen rövid, így ideálisak az állati eredetű táplálékok befogadásához. Mindemellett hús a B – vitamin és létfontosságú esszenciális aminosavak forrása, így különösen fontos a fogyasztása a kutyák számára. Ha felelős gazdiként szeretnéd, ha kutyusod egészséges és hosszú életet élne, érdemes mindezt biztosítani számára. 

17 product 1 17

A Carnilove kutyatáp: vissza a természetes táplálkozáshoz!

Ahogy számos tanulmány és kutatás megerősítette, a kutyák alapvetően ragadozók, így hát olyan élelemre van szükségük, amelyek magas minőségű, állati eredetű összetevőkből készültek. A Carnilove kutyatápban a kutyák egészségéhez szükséges minden tápanyag megtalálható, így hát kétségkívül a piac egyik legjobb minőségű kutyaeledeléről van szó.

A felnőtt kutyák számára kifejlesztett Carnilove kutyatáp összetevőinek kiegyensúlyozott kombinációjával a farkasok természetes táplálékára hasonlít, amely főleg a zsákmányból származó húsból és csontból, valamint a természetben fellelhető gyümölcsökből, zöldségekből áll.

A kutyák, gyomruk agresszív pH-értékével, képesek megbirkózni az állati eredetű termékek emésztésével. A hús számos B-vitamin és esszenciális aminosav értékes forrása. A Carnilove kutyatáp tökéletesen megfelel a kutyák táplálkozási követelményeinek, tekintettel az állat biológiai eredetére és anatómiai felépítésére.

Vásárolj négylábúdnak Carnilove kutyatápot, hadd érezze magát a természetben, épp úgy, mint ősei, a farkasok! Széles körű kínálatunkban mindent megtalálsz, amire csak a kutyád vágyhat.

Figyeld a webáruházunk akcióit és válassz rénszarvasos, kacsás, bárányos, pulykás, fácános, esetleg vaddisznós Carnilove kutyatápot!