A szárított Új-zélandi zöldkagyló könnyű harapnivaló, és nagyon ízletes. Apró darabokból áll, ezért kifejezetten ajánlott azoknak, akik még csak most ismerkednek a természetes nassolnivalókkal.
Az Új-zélandi zöldkagyló gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, gazdag Omega 3-ban, és nagy mennyiségű fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst biztosít kutyájának vagy macskájának.
Gondosan kiválasztott emberi fogyasztásra alkalmas, legjobb minőségű alapanyagokat alacsony hőmérsékleten levegőn szárítunk.
A kagylókat dehidratálják vagy alacsony hőmérsékleten levegőn szárítják, hogy fokozatosan eltávolítsák a nedvességet és meghosszabbítsák eltarthatóságukat.
Cipzáros csomagolásának köszönhetően a táskát akárhányszor kinyithatod és becsukhatod, így az uzsonna tökéletes állapotban marad.
Összetevők: 100% Új-zélandi zöldkagyló
Analitikai összetétel:
fehérje: 65%
zsír: 11%
Rost: 1%
Nedvesség: 9%