Tanításhoz

Fedezd fel kategóriánkat, amely tele van kutyád oktatását és szórakoztatását segítő eszközökkel. A jutalomfalat tartók, klikkerek és tölthető prédák egyaránt remek segítőtársak lehetnek a kutyakiképzésben és a szellemi stimulációban.

32 termék
 

A jutalomfalattartók segítenek az ízletes finom falatok zsebeinktől távol tartani, így elkerülhető a ruhánkon okozta zsíros foltok.
Klikkerek – a pozitív megerősítés eszköze:
A klikker kiválóan alkalmas a pozitív megerősítésre. Egyszerűen hangzik, de a kutyád számára egyértelmű jelzést ad a helyes viselkedésért. A klikker segítségével hatékonyabban kommunikálhatsz kedvenceddel, és gyorsabban megtanulhatja az új trükköket.
Tölthető prédák – Élvezetes Kihívások:
A tölthető dummyk olyan szövet játékok, amiket akkor tudunk használni, ha kedvencünk nem szeret játékokkal játszani, így a bele rejtett finom falatokkal rávehetjük az apportírozásra és felkelthetjük kutyánk figyelmét a dobd-hozd játékra. Ezeket az eszközöket különböző képzések során előszeretettel használják.

Tanácsok a Tanításhoz:

  • Kezdd Könnyű Feladatokkal: Ha még nem szokott hozzá a tanítóeszközökhöz, kezdd könnyű feladatokkal. Például egy egyszerű klikkeres trükkel.
  • Pozitív megerősítés: Használd a pozitív megerősítést a tanítás során. Jutalmazd és dicsérd meg kutyádat minden helyes cselekedetért.
  • Légy Türelmes: A tanulási folyamat időbe telik. Légy türelmes, és ne felejtsd el élvezni a közös időt a kutyáddal.

Válogass minőségi tanítóeszközök között a BIBS for You kínálatában, és tapasztald meg a kutyakiképzés és játék örömét!