Immunerősítő/Multivitamin

Fedezd fel prémium immunerősítőinket és multivitamin kiegészítőinket, melyek széleskörű támogatást nyújtanak kedvenced egészségének és vitalitásának. A BIBS for You kínálatában olyan termékeket találsz, melyek nem csupán az immunrendszer erősítésére szolgálnak, hanem más pozitív élettani hatásokkal is rendelkeznek, így teljeskörű segítséget nyújtanak négylábú barátod számára.

82 termék
20
Hamarosan érkezem!
Fő fehérje forrás
:
lazac
Fehérjetartalom
:
0 %
Zsírtartalom
:
99 %
2 500 Ft 
1 990 Ft
Egységár: 9 950 Ft/l
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
7 730 Ft
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
7 360 Ft
 

Az immunrendszer erősítése és a megfelelő tápanyagbevitel kulcsfontosságú a kutya egészségének fenntartásában. Kiemelt termékeink, az immunerősítő, multivitamin porok és olajok, nemcsak a betegségek elleni védekezésben játszanak szerepet, hanem más pozitív élettani hatásokkal is rendelkeznek.

Immunerősítő: Válassz prémium minőségű immunerősítő porainkból és olajainkból, amelyek speciális összetevőik révén serkentik a szervezet védekező rendszerét. Az extra vitamin- és ásványianyag-tartalommal ellátott formulák segítenek erősíteni kedvenced immunrendszerét, így ő védettebb lesz a különböző kórokozókkal szemben.

Multivitamin: Optimalizáld kutyád tápanyagbevitelét multivitaminjainkkal, melyek számos fontos tápanyagot tartalmaznak. Az omega-3 és omega-6 zsírsavak mellett egyéb esszenciális anyagok is megtalálhatók ezekben az olajokban, melyek támogatják az ízületek egészségét, a szív- és érrendszer működését, valamint a szőrzet és a bőr állapotát.

BIBS for You – ahol az immunerősítő és multivitamin kiegészítők egyszerre nyújtanak teljeskörű segítséget kedvenced számára. Válaszd a legjobbat a kutyád egészségéért és vitalitásáért!