Ollók

Fedezze fel a BIBS for You minőségi kutyakozmetikus ollók széles választékát, beleértve az egyenes, hajlított, tapper, chunker és ritkító ollókat is. A kategóriánkban szereplő különböző típusú ollók segítségével kiváló eredményeket érhet el kutyája szőrzetének formázásában és ápolásában.

30 termék
 

Az egyenes ollók tökéletesek a szőr egyenletes hosszúságú vágásához, míg a hajlított ollók segítenek a részletesebb munkában és a finomabb formázásban. A tapper ollók kiválóan alkalmasak a szőr tetszőleges hosszúságú vágásához, míg a chunker ollók a textúra hozzáadására és a lazább vágási stílus kialakítására szolgálnak. A ritkító ollók pedig kiválóak a szőr mennyiségének csökkentésére és a rétegzés megteremtésére.

A BIBS for You ollók minőségi anyagokból készülnek, és a legújabb technológiákat alkalmazzák, hogy a kutyakozmetikusoknak és otthoni használóknak egyaránt professzionális eszközöket kínáljanak.

Válogasson kiváló minőségű ollóink között, és biztos lehet abban, hogy megtalálja a szükséges eszközöket a szőrzet igényeinek megfelelően!