Petstro kutyakocsi asztallappal PINK

Ezek a robusztus és stabil Petstro babakocsik ugyanolyan magas minőségi szabványok szerint készülnek, mint a babakocsikhoz. Elképesztően egyszerű és biztonságos a használatuk, ráadásul gyorsan össze is hajthatók, így könnyedén berakhatod őket az autóba. Mindezek a nagyszerű tulajdonságok tökéletessé teszik őket a mindennapi használatra, és amikor kutyájával vagy macskájával szeretne kint lenni.

Elöl, hátul és felül cipzáras nyílás található. A hátsó nyílás megkönnyíti a ki- és beszállást, és könnyedén kiemelheti kutyáját vagy macskáját a babakocsiból. A felül és oldalt hálós ablakok jó szellőzést és rálátást biztosítanak.

A belső biztonsági pántok segítségével kedvence nyakörve könnyen rögzíthető.

A tolás és a kormányzás könnyed, mivel ez a babakocsi állítható magasságú tolórúddal, hátul 2 nagy, reflektoros kerékkel és elöl 1 kisebb forgókerékkel rendelkezik. A kerekek egyszerűen, szerszámok nélkül eltávolíthatók.

És hab a tortán, ez a kiváló kisállat babakocsi egy cipzáras tárolórekesszel és egy levehető tartozéktáskával is rendelkezik, hátul 3 tárolórekesszel a kulacsok, kutyacsemegek vagy egyéb tárgyak tárolására. Egyszerűen szuper kényelmes!

Szeretnél egy kutyakiállításra készülni? Ekkor az opcionális, kivehető ápolóasztal rendkívül hasznos kiegészítő.

Nincs raktáron
178 900 Ft (140 866 Ft+Áfa)
A vásárlás után járó pontok: 3 578 Ft
Hasonló termékek