TOP termékek

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és

Boldog Új évet Kívánunk!

Most egy kicsit szusszanunk, de sietünk gyorsan vissza!

Rendelésedet a két ünnep között is fogadjuk, a rendelések feldolgozását január 2-án kezdjük el, első csomagfeladásunk január 4-én lesz!

BLOG

23
Jan

A hideg és zord, télies idő beköszöntével érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk kedvencünk egészségére, ugyanis valódi veszedelmeket is rejthet a hűs, szabadtéri szórakozás. Kutyusaink ugyanis élnek-halnak a hosszas sétákért! Télies tippjeink segítségével biztosan fel tudsz készülni a jeges kalandokra – így lesz felhőtlen a hóborította séta!

29 ok, hogy miért jó a kutyáknak a kókuszolaj!
07
Dec

Az nem kérdéses, hogy a kókuszolaj hasznos embernek és kutyának egyaránt, most összeszedtük a kókuszolaj fogyasztásának előnyeit és jótékony hatásait.

5 tipp, hogyan kezeld a kutyád száraz bőrét télen
07
Dec

A téli időjárás szárazabb, hideg levegővel érkezik, mely könnyen károsíthatja a kutyák bőrét. A korpától az extra szőrhulláson át a viszkető, irritált, kipirosodott bőrig számos tünetet okozhat a téli hideg. Azonban kutyánk bőrének védelme néhány egyszerű bőr és szőrápolási trükk segítségével biztosítható.

Miért jó a kutyáknak pacalt adni?
25
Márc

Gondolkoztál már azon, hogy miért jó a kutyádnak pacalt adni? Számos nemzetnél fedezhetünk fel pacalból készült ételeket, például Angliában és Ázsiában, de Magyarországon is. A szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól közkedveltté vált termék hamar elterjedt az állatok takarmányozásában is. Tudj meg többet arról, hogy milyen típusai vannak, és mi is a pacal valójában. 

Probiotikum kutyának? - miért és mikor hasznosak?
20
Jan

Kedvenceink szervezetét ugyancsak leterhelhetik a különböző emésztési és felszívódási folyamatokat felborító betegségek, vagy a különböző gyógyszeres kezelések. Ha kíváncsi vagy miként hatnak a probioaktív bélflóra stabilizáló enzimek olvasd tovább cikkünket...