Így érhetsz el minket: +36306575356 | bibsforyou@gmail.com

BLOG

Szeretnél velünk személyesen is találkozni? Megmutatjuk neked, hogy melyik kutyás rendezvényen ismerhetjük meg egymást! Legyen szó kutyás találkozóról, vagy kutyakiállításról, esetleg sport eseményről - agility, obedience, dog-dancing, flyball versenyről/vizsgáról.

 

 

 

 

 

 

 

A hideg és zord, télies idő beköszöntével érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk kedvencünk egészségére, ugyanis valódi veszedelmeket is rejthet a hűs, szabadtéri szórakozás. Kutyusaink ugyanis élnek-halnak a hosszas sétákért! Télies tippjeink segítségével biztosan fel tudsz készülni a jeges kalandokra – így lesz felhőtlen a hóborította séta!

Az nem kérdéses, hogy a kókuszolaj hasznos embernek és kutyának egyaránt, most összeszedtük a kókuszolaj fogyasztásának előnyeit és jótékony hatásait.

A téli időjárás szárazabb, hideg levegővel érkezik, mely könnyen károsíthatja a kutyák bőrét. A korpától az extra szőrhulláson át a viszkető, irritált, kipirosodott bőrig számos tünetet okozhat a téli hideg. Azonban kutyánk bőrének védelme néhány egyszerű bőr és szőrápolási trükk segítségével biztosítható.

Gondolkoztál már azon, hogy miért jó a kutyádnak pacalt adni? Számos nemzetnél fedezhetünk fel pacalból készült ételeket, például Angliában és Ázsiában, de Magyarországon is. A szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól közkedveltté vált termék hamar elterjedt az állatok takarmányozásában is. Tudj meg többet arról, hogy milyen típusai vannak, és mi is a pacal valójában. 

Kedvenceink szervezetét ugyancsak leterhelhetik a különböző emésztési és felszívódási folyamatokat felborító betegségek, vagy a különböző gyógyszeres kezelések. Ha kíváncsi vagy miként hatnak a probioaktív bélflóra stabilizáló enzimek olvasd tovább cikkünket...