Arthrodyl izületvédő tabletta kutyáknak 50db
Arthrodyl izületvédő tabletta kutyáknak 50db
5 490 Ft

Arthrodyl izületvédő tabletta kutyáknak 50db

Az Arthrodyl fontos tápanyagok bitosítása révén hozzájárul a kutyák ízületi porcának tartós védelméhez, segíti azok egészségét, regenerációját. Új-Zélandi zöld kagyló, glükonsavak, kondroitin-szulfát, magnézium, metil-szulfonil-metán (MSM) és cápaporc tartalommal! Kimagasló felszívódás és porcépítő hatású izületvédő építő kutyák számára. Regeneráció a kúraszerű adagolás hosszabb távon 2-3 hónap javasolt.


   Szállítás RAKTÁRON lévő termék esetén 2-4 munkanapon bellül.

    Személyes átvételi lehetőség előre egyeztetett időpontban.

     Védjük együtt a környezetet, megspórolhatod a csomagoló anyagot!

    14 napos elállási lehetőség

    Vevőszolgálat:

    +36306575356, bibsforyou@gmail.com

Gyártó
Primavet Kft.
5 490 Ft
Részletek

Újzélandi zöldkagyló kivonattal, magas glükózamin tartalommal, kondroitinnal, MSM-mel, cápaporccal, mikro- és makroelemmel, vitaminokkal támogatja a porcszövetek újraképződését és az ízületek mozgékonyságának fenntartását, valamint mérsékli a porclebomlást.

A cápaporc összetevői hatékonyan csökkenthetik a gyulladás okozta fájdalmakat, duzzanatokat.

Glükózaminból épülnek fel a glükózminoglikán molekulák, melyek a proteoglikán láncok alapvető alkotóelemei. A glükózamin a legnagyobb mennyiségben beépülő porc-alkotó.

A kondroitin-szulfát negatív töltése révén jó vízmegkötő képességű. A sok megkötött vízzel együtt az ízületi porc rugalmasságát szolgálja. Ezáltal jelentősen hozzájárul az ízületek egészségének megőrzéséhez.

A metil-szulfonil-metán (MSM) a szerves kén egyik formája, számos anyagcserefolyamatban nélkülözhetetlen. Növeli az ízületekben a sejtmembránok permeabilitását, a tápanyagok be- és bomlástermékek kiárámlását. A gyulladás tüneteit és azok kiváltó okait csökkenti a mediátorok felszaporodásának gátlásával.

A magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez és kedvezően befolyásolja a szív munkáját. A B6 vitamin: nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához. A magnézium, az aszkorbinsav (C-vitamin) és a B6-vitamin kiegészítik egymás hatását, a B6-vitamin elősegíti a megnézium felszívódását.

A mangán anyagcserefolyamatokra gyakorolt hatása komplex. Egyrészt számos enzim felépítéséhez és működéséhez szükséges; amely enzimek nagyrészt az anyagcserében töltenek be kiemelkedő szerepet.

 

Alkalmazása ajánlott:

 • kölyökkutyák intezív növekedési szakaszában, különösen a gyorsan fejlődő kölyköknél
 • helyreállító ízületi műtétek előtt és után
 • idős, mozgásszervi elváltozásokkal rendelkező kutyáknál, az ízületi panaszok enyhítésének kiegészítő kezelésére
 • sport- és munkakutyáknál az ízületek és porcok regenerálódásának támogatására

Mellékhatások:

Rendkívül biztonságos, mellékhatása még nagyobb dózisban sem ismert. Egyéb, gyulladáscsökkentő kezelés kiegészítő terápiájában alkalmazható.

Adagolás:

1 tabletta 20 testtömeg-kilógammonként naponta egyszer. Alkalmazásának eredményessége már két hét után megfigyelhető, a kívánt hatás elérése érdekében célszerű a tablettát kúraszerűen, 3 hónapon át folyamatosan alkalmazni.

Összetétel (1 tablettában):

 • Új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) kivonat 400mg
 • Glükozamin 175mg
 • kondroitin-szulfát 100mg
 • Metil-szulfonil-metán (MSM) 100mg
 • Cápaporc 100mg
 • C-vitamin 50mg
 • Kalcium-foszfát 25mg
 • magnézium 10mg
 • Mangán 5mg
 • B6-vitamin 0,5mg


Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Típus
Étrendkiegészítő
Javasolt életkor
kölyök, növendék, felnőtt, idős
Javasolt testméret
kistestű, közepes testű, nagytestű
Vélemények
Hasonló termékek