Moser Prima akkumulátoros nyírógép

Íme, itt van a Moser Prima kézhezálló nyírógépe! Legyen szó kutyája vagy macskája mancsairól, füleiről, pofájáról vagy genitális területeiről, ez a nyírógép kiválóan használható azok finom nyírására: mindezt lehetővé teszi a Németországban gyártott, 0,4 mm-es vágáshosszt biztosító, rozsdamentes acél kontúrvágó, amely kitűnő vágási tulajdonságokkal bír. A szállítmány egy fésűs rátétet is tartalmaz, melynek segítséggel 3 - 6 mm-es vágáshossz is megcélozható. A készülék gyorsváltós rendszerének köszönhetően rendkívül egyszerűen kicserélhetők a vágórészek. 
Sok állat meglehetősen izgatottá, idegessé válik a szőrnyírástól, s ilyenkor sokat segíthet a szőrvágó alacsony zajszintje. Ezért a Moser Prima nyírógépet úgy alakították ki, hogy extrém halkan üzemeljen.Rádaásul motorja zajcsillapítással ellátott.
De a nyírógép még ennél többet is tud: akkus üzemmódjának hála, nagy rugalmasságot tesz lehetővé a gazdi számára, hiszen vezeték nélkül, bárhol és bármikor használható. Az akku kontroll-lámpájának köszönhetően azonnal látható, ha az akku kapacitása fogytán van. S az akku a quick charge technológiának köszönhetően 2 órán belül újra teljesen feltölthető. Alternatív módon csatlakoztatott vezetékes hálózati egységgel is használhatja a készüléket. 
Ha pedig kész a fazon: a nyírógépet kikapcsolva könnyen elvégezhető annak tisztítása az azzal együtt szállított tartozékokkal. A speciális olaj és kefe optimális tisztításról és ápolásról gondoskodik, hogy minél hosszabb ideig élvezhessék a nyírógép előnyeit. Végezetül pedig az egészet egyszerűen és jól elpakolhatja és tárolhatja a hozzá tartozó kis táskában. A Moser Prima tökéletes megoldást kínál minden kutya- és macskatulajdonosnak, aki szeretné minél jobban megoldani kedvence szőrnyírását a kényesebb területeken is. 

Beszerzési idő :
1-3 munkanap
34 700 Ft (27 323 Ft+Áfa)
A vásárlás után járó pontok: 694 Ft
Hasonló termékek
Moser Prima akkumulátoros nyírógép
Moser Prima akkumulátoros nyírógép
34 700 Ft (27 323 Ft+Áfa)