Így érhetsz el minket: +36306575356 | info@bibsforyou.hu

DogoMaxy - izületvédő közepes, nagytestű kutyáknak
DogoMaxy - izületvédő közepes, nagytestű kutyáknak
27 450 Ft

DogoMaxy - izületvédő közepes, nagytestű kutyáknak

A régi Proartleg Maxy új köntösben, de a megszokott minőséggel!

60 db kapszula!

2018 legtöbbet rendelt terméke!Csont és izületvédelem közepes és nagytestű kutyáknak.

Gyártó
Dogoteka
27 450 Ft
Részletek

ProArtLeg Maxi®   egy közepes és nagytestű kutyák részére készült táplálékkiegészítő  amely a csontrendszer megfelelő működésének megörzésére szolgál.

Tudod,miért ajánljuk a  ProArtLeg Maxi® mellé a Multiadapt nevü termékünket?

Mert az izületi elváltozások minden korban szinte mindíg anabolitikai eredetűek, tehát felszivódási zavarok.

Ezért ér el ez a termék látványos sikereket.

 

A glükozamin és a kondroitin-szulfát az ízületi porc alapvető összetevői, együttesen javíthatnak a fájdalom- és merevség érzeten.

A Trixan®    egy innovatív és szabadalmaztatott fitokomplex  amely 40%-ossá titrált lila mangosztánból, polifenolból és xanthonokból, lila mangosztán fitokomplexből és magasan titrált kurkumaporból áll, amely javítja az izületi működést és antioxidánsként működik.  

Hasznos gyulladáscsökkentő csont és izületi problémák esetén. A Biocell kollagén (60% kollagén, 25% kondroitin szulfát, 10 % hialuron sav) növeli az izületek rugalmasságát. A szelénium megelőzi az öregséggel járó betegségeket, az E vitaminnak antioxidációs hatása van a lipofil sejtkomponensekre, és a C vitamin erős antioxidánsként működik, amely segíti a természetes kollagénképződést.

Az 10%-ossá titrált alpha mangosztán és 1% ypszilon mangosztin  valamint az ördögcsáklya további antioxidánsokkal szolgál, amely  hasznos gyulladáscsökkentő csont és izületi problémák esetén. A Biocell kollgaén (60% kollagén, 25% kondroitin szulfát, 10 % hialuron sav) növeli az izületek rugalmasságát. A szelénium megelőzi az öregséggel járó betegségeket, az E vitaminnak antioxidációs hatása van a lipofil sejtkomponensekre, és a C vitamin erős antioxidánsként működik, amely segíti a természetes kollagénképződést.

 Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Típus
Étrendkiegészítő
Milyen korban?
Kölyök, Növendék, Felnőtt, Idős
Testméret
közepes testű, nagytestű
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek