Tubusos jutalomfalatok, "májkrémek"

Ismerd meg ízletes prémium minőségű krémes püréinket, tubusos jutalomfalatainkat és májkrémeinket. Ideális választás lehetnek a tréningek során, amikor gyors és hatékony jutalomra van szükség. Ezen felül könnyedén felhasználhatóak különböző nyalópadokon vagy játékokban, így stimulálva kedvenced érzékszerveit és hosszantartó elfoglaltságot biztosítva számára. Fedezd fel, hogyan teheted még élvezetesebbé a közös időt a BIBS for You krémjutalomfalataival!

10 termék 1 10
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
Fő fehérje forrás
:
csirke
1 990 Ft
Egységár: 26 533 Ft/kg

A különböző krémek, pürék és májkrémek a BIBS for You kínálatában nem csupán ízletesek, hanem könnyen adagolhatóak is. Kiváló választás kedvencünk motiválásához és tanításához, különlegességük miatt értékesebbek, kívánatosabbak a gyakorlatok során, mint a mindennapokban adott jutalomfalatok vagy szokásos ételek. A tubusos változatokat gyorsan és hatékonyan alkalmazhatóak. Azok számára, akik szeretnék stimulálni kedvencük érzékszerveit és hosszantartó elfoglaltságot kínálni nekik, ezek a termékek könnyedén felhasználhatóak különböző nyalópadokra vagy játékokba.

A tubusos pürék, krémjutalomfalatok és májkrémek kategóriájában található termékeink prémium minőségűek és mindenféle mesterséges adalékanyagtól mentesek. Hasonlóan a puha jutalomfalatokhoz, itt is figyelünk az étel intoleranciában szenvedő vagy allergiás kutyák igényeire, és kínálatunkban megtalálhatók a természetes, vegán opciók. Emellett könnyen kombinálhatóak a különböző játékokkal és eszközökkel, amelyek fokozzák kedvenced élményét. Ne felejtsd el a kutyád napi tápanyagbevitelét, és a jutalomfalatok adagolásával tartsd egyensúlyban étrendjét, hogy a legjobbat nyújthasd neki mind az egészség, mind az élvezet szempontjából. A BIBS for You széles választékban kínálja ezeket a krémes finomságokat, hogy mindketten élvezhessétek az együtt töltött időt!