Etető és itatótálak

Ismerd meg kiváló minőségű etető és itatótálainkat, melyek a legnépszerűbb márkák választékából kerültek kiválasztásra. Kínálatunkban széles választékban elérhetőek a prémium kutyák és macskák részére tervezettfém, műanyag, kerámia és bambusz tálak. Különleges figyelmet szenteltünk evés lassító tálainknak, amelyek segítenek szabályozni házikedvenced étvágyát.

151 termék
 

Az evés lassító tálak kiváló választásnak bizonyulnak a kutyák esetében, különösen akkor, ha azok hajlamosak a habzsolásra. Ezek a tálak több előnnyel járnak:

  1. Megelőzik a Gyomorproblémákat: A túl gyors evés gyomorproblémákat, például puffadást és hányást okozhat. Az evés lassító tálak megakadályozzák, hogy a kutya túl gyorsan fogyassza el az ételt.

  2. Csökkentik a Táplálék Versenyt: Többkutyás háztartásokban az evés lassító tálak segítenek csökkenteni a táplálékért folytatott versenyt és a potenciális konfliktusokat.

Válassz evés lassító tálaink közül a BIBS for You kínálatában, és segítsd elő kutyád egészséges étkezési szokásait!

A kerámia tálak kiváló választások, mivel súlyukkal stabilan állnak a helyükön, így kevésbé valószínű, hogy a kutya az evés közben felborítja azokat. Emellett hűvösebbek is, ami különösen előnyös lehet a forróbb időjárási körülmények között.

A nálunk kapható műanyag tálak olyan anyagból készültek, hogy azokból nem oldódnak ki káros anyagok a táplálékba vagy italba. Ez biztosítja, hogy a kutya egészséges maradjon, és a tálak biztonságosan használhatók legyenek.