Kutyapelenka

Fedezd fel kényelmes és higiénikus megoldásainkat a kutya alá teríthető pelenkák és a kankutyákhoz/szuka kutyákhoz való felhelyezhető pelenkák terén a BIBS for You kínálatában! A kutya alá teríthető pelenkák, jelülésgátló kan pelenkák, vagy tüzelőbugyik ideális választást jelentenek olyan helyzetekben, amikor kedvencednek szüksége van extra védelemre és tisztaságra.

41 termék
 

A BIBS for You kínálatában számos különböző kutya alá teríthető pelenka és jelölésgátló pelenka vagy tüzelőbugyi közül válogathatsz, melyek megfelelnek kutyád méreteinek és szükségleteinek. Kiemelkedő termékeink között szerepelnek a speciális vetbedek is, melyek garantálják, hogy kedvenced, még ha maga alá ürít is, szárazon és melegen maradjon.

  • Kutya alá teríthető pelenkák: Praktikus és könnyen használható megoldások olyan kutyák számára, akik idősebbek, betegek vagy éppen tanulják a szobatisztaságot.
  • Kan kutyákra tehető jelölésgátló/inkontinencia elleni bugyi: Praktikus olyan esetekben, amikor kedvencünk mindent is szeret felüljelölni, vagy betegségből eredően időszakosan vagy sajnos véglegesen valamilyen inkontineciában szenvednek.
  • Szuka kutyák számára szánt tüzelőbugyik: a nehéz női napok során segítségünkre lehet megelőzve a kellemetlen foltokat a lakásban.
  • A vetbedek különleges kialakításuk révén gyorsan elvezetik a nedvességet, és kényelmes felületet biztosítanak kutyádnak. Ideálisak olyan helyzetekben, amikor a nedvességet hatékonyan el kell távolítani a felülettől.

Válassz kiváló minőségű termékeket a BIBS for You kínálatából, és biztosítsd kedvenced számára a tiszta és kényelmes környezetet!