Kutyaruha

Fedezd fel divatos és praktikus kutyaruházatunkat a BIBS for You kínálatában! Az általunk kínált kutyakabátok és ruhák nemcsak stílusosak, hanem kényelmes védelmet is nyújtanak kedvenced számára az időjárás viszontagságaival szemben. Legyen szó hideg téli napokról vagy esős időről, nálunk minden kutyatulajdonos megtalálja az ideális viseletet a házikedvenc számára.

34 termék
Raktáron
12 500 Ft
Raktáron
9 800 Ft
Beszerzési idő
 :
3-6 munkanap
17 300 Ft
 

A kutyakabátok nemcsak divatos kiegészítők, hanem számos előnnyel járnak a kutyák számára:

  1. Hőszigetelés: Különösen hideg időjárási körülmények között a kutyakabátok megfelelő hőszigetelést nyújtanak, segítve kedvencünket a kényelmes és meleg tartásban.

  2. Védelem az Esőtől: Esős napokon a vízálló kutyakabátok segítenek megvédeni kedvencedet a nedvességtől, elkerülve, hogy az elázott bundájával kelljen hazatérnie.

  3. Láthatóság Növelése: Néhány kutyakabát sötétben is jól látható elemekkel van ellátva, ezáltal növelve a kutya láthatóságát séta közben.

  4. Véd a Szél és Hó ellen: Télen a hideg szél és a hó sem befolyásolja negatívan kedvencedet, ha megfelelő kutyakabátot visel.

Hogyan mérjük lem kedvencünket a megfelelő méret kiválasztásához:

  1. Nyakkerület: Mérjük meg a kutyánk nyakának kerületét az áll alatt, ahol a nyakörv általában helyezkedik el.

  2. Mellkerület: Mérjük meg a kutyánk mellső lábai alatt, a mellkas legszélesebb részénél.

  3. Hosszúság: Mérjük meg a kutyánk hátát a marjától (vállcsúcs) a farok kezdetéig.

A pontos méretek alapján könnyedén kiválaszthatjuk a megfelelő kutyakabátot, így kedvencünk kényelmesen és stílusosan élvezheti a sétákat bármilyen időjárásban. Böngéssz kínálatunkban, és válassz prémium minőségű kutyaruhákat a BIBS for You-tól! Ha esetleg bizonytalan vagy, hogy megfelelő méretet választottál kedvencednek kollégáink készségesen segítenek!