Labdák, dobókarok

Ismerd meg változatos labdák és elhajítók kínálatunkat, melyek garantáltan feldobják kutyád játékidejét és biztosítják az aktív szórakozást mindkettőtök számára.

242 termék
 

A BIBS for You kínálatában széles választékban találhatók labdák kutyáknak és elhajítók, dobókarok. Legyen szó klasszikus teniszlabdáról, vagy különleges, érdekes anyagokból készült labdáról, nálunk mindenki megtalálhatja a kedvencének leginkább megfelelő játékot.

Válassz a Különböző Típusokból:

  • Floreszkáló Labdák: Ezek a labdák kiválóan láthatók mind nappal, mind éjszaka, így folyamatos szórakozást nyújtanak kedvencednek.
  • Sípolós Labdák: A sípoló hang extra izgalmat ad a játéknak, és a kutyák imádják hallgatni.
  • Különböző Anyagokból Készült Labdák: Kínálatunkban találhatók gumi, műanyag, vagy textil anyagból készült labdák, melyek kielégítik a különböző játékpreferenciákat.
  • Tömör és Üreges Labdák: A tömör labdák erősebb rágásra valók, míg az üregesek interaktívabb játékokhoz ideálisak, akár jutalomfalatok is rejthetők bennük.

Vásárlási Tanácsok:

  • Méret Kiválasztása: A megfelelő labda méretének kiválasztása fontos. A kisebb fajták esetében kisebb, míg a nagyobb kutyák számára nagyobb labdákat válasszunk.
  • Típus Kiválasztása: Figyelembe kell venni a kutya játékpreferenciáit. Ha szereti a hangos játékokat, a sípolós labda jó választás lehet, míg a tömör labdák a nagyobb rágással rendelkező kutyák számára alkalmasak.

Böngéssz és Találd Meg a Kedvencednek Legjobbat a BIBS for You Kínálatában!