PULLER, Frizbi

Válogass kedvedre széles a Puller és Frizbi kínálatunkból. Az itt található termékekkel garantáltan aktív időtöltést biztosíthatsz kedvencednek, melyek nemcsak a fizikai állóképességet növelik, hanem szorosabb köteléket is kialakítanak közöttetek.

28 termék
 

Puller - A Kutyás Sportok Kiemelkedő Eszköze: A Puller egy innovatív eszköz, amely a kutyás sportok egyik kedvelt kelléke. A két karika összehangolt használatával változatos gyakorlatokat végezhettek el, fejlesztve ezzel a kutyád erőnlétét és ügyességét. A Puller tökéletes választás, ha kutyád számára szeretnél új kihívásokat és szórakozást kínálni.

Frizbik - Repülj Kutyáddal a Szabadságba: A frizbi nem csak emberek számára szórakoztató játék, hanem kutyáknak is remek lehetőség a szabadban való játékra. A különböző méretű és anyagú frizbik szórakoztató időtöltést nyújtanak kedvencednek, miközben fejlesztik a kapcsolatot közöttetek.

Válogass Kínálatunkból: Böngészd végig Puller és Frizbi kategóriáinkat, és válaszd ki a leginkább megfelelő eszközöket kutyád számára.

Javaslatok a Használathoz:

  • Mindig válassz megfelelő méretű Pullert, hogy az könnyen kezelhető legyen kutyád számára.
  • A frizbi kiválasztásakor ügyelj a méretre és a kutyád aktivitási szintjére.
  • Mindig a környezetnek megfelelő eszközöket válassz, hogy biztonságosan és élvezettel játszhassatok kutyáddal.

Ezek az interaktív sporteszközök nem rágójátékok, és nem szétrághatatlank, ezért ne hagyd kedvencedet felügyelet és kontroll nélkül ezekkel játszani, ha látod, hogy megsérült cseréld ki egy újra.

Élvezd az aktív időt Kutyáddal a BIBS for You termékeivel!