Speciális/Gyógysamponok

Fedezze fel a BIBS for You gyógyhatású sampon kínálatát, melyek célja a kutyák szőrzetének egészségének támogatása és különböző bőrproblémák kezelése. A professzionális márkák által kifejlesztett gyógyhatású samponjaink kíméletesen tisztítják és ápolják kedvence szőrzetét, miközben hatékonyan kezelik a különféle bőrproblémákat.

12 termék 1 12
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
7 480 Ft
Egységár: 37 400 Ft/l

A gyógyhatású samponok célzottan kifejlesztett formuláikkal segítenek kezelni különböző bőrproblémákat, mint például a viszketés, korpásodás, allergiás reakciók vagy bőrirritáció.

Használati Tanácsok:

  1. Vízzel Öblítse le a Szőrt: Nedvesítse meg alaposan a szőrt, mielőtt a gyógyhatású sampont felvinné.
  2. Vigye fel a samponból a szőrzetre, és gondosan habosítsa fel. Masszírozza be a bőrbe, hogy a hatóanyagok jól felszívódjanak. Hagyja hatni a sampont néhány percig, hogy az aktív összetevők kifejthessék gyógyító hatásukat.
  3. Alapos Kiöblítés: Alaposan öblítse le a sampont a szőrből, ügyelve arra, hogy ne maradjon a szőrben.
  4. Rendszeres Használat: A legjobb eredmények érdekében rendszeresen használja a gyógyhatású sampont, ahogy a kezelőorvos vagy kozmetikus javasolja.

A BIBS for You gyógyhatású samponjai segítenek visszaállítani kedvencének szőrzetének egészségét és csillogását. Válasszon a professzionális márkáink által kínált termékek közül, hogy kedvence mindig a legjobb ápolásban részesülhessen!