Így érhetsz el minket: +36306575356 | info@bibsforyou.hu

Andis Kerámia nyírógépfej 0,25 mm-es (#40)
Andis Kerámia nyírógépfej 0,25 mm-es (#40)
21 900 Ft

Andis Kerámia nyírógépfej 0,25 mm-es (#40)

Gyártó
Andis
21 900 Ft
Részletek

A kerámia betét miatt sokkal tovább marad éles és kevésbé melegszik.

Az Andis gépfejek a legkiválóbb minőségű vágófejek, Magas széntartalommal rendelkező hosszú élettartamra tervezett, mely extra korrózió védelemmel ellátott felsőkategóriás termék. A legfinomabb szőrzettel is könnyedén megbirkózik.

Andis CeramicEdge sorozat, követi a nemzetközileg legjobban elterjedt és megszokott sorszámozást és az ezzel összefüggő méretezést. Ebből eredően csereszabatosan használható Andis, Oster, Moser, Wahl, Aesculap, Laube, Heiniger, Thrive,  nyírógépekkel is.

Az ’FC’ jelölésű nyírógépfejek az adott méretnél a „Fine / Finom” jellegre utalnak és megegyeznek a többi méret penge szerkezetével.
Ezeknél a nyírógépfejeknél az ’F’ jelölés nélküliek esetében, - a ritkító ollókhoz hasonló kialakítással, - az alsó pengén minden második fog rövidebb, vagy kimarad.
A nyírógépfejek megfelelő olajozást és tisztántartást igényel, ezáltal csak nagyon ritkán szükséges az újraélezése.

Kizárólag tiszta, mosott, homok mentes szőrzetet nyírjunk, ugyanis a szemcséktől tönkre mehet a nyírófej. Minden használat elött, közben, és utána finoman olajozzuk (Moser Blade ice 4 in 1) vagy (NN Multi oil  9899) a nyírófej vágó éleit, ez nagyban megnöveli a fejek élettartamát.

ANDIS – a világ egyik vezető, fodrász, állatorvosi, kis és nagy állatápolási felszerelés gyártója.

A Vállalatot 1922-ben alapították családi vállalkozásként. Fő céljuk a professzionális hajvágógépek gyártása. Első saját tervezésű termékük a (Master Clipper) volt, ami az akkoriban kapható nyírógépektől jelentősen kisebb, erősebb, pontosabb volt. Rövidesen az egész Egyesült Államok területén elterjedt az Andis termékek jó híre, amit máig megőriztek. A kis alagsori vállalkozás ma több, mint 400 dolgozóval gyártja és fejleszti a termékeit, melyet több, mint  90 országban értékesítenek. Kínálatukban megtalálható: nyírógépek, nyírófejek, szárítók és számos kézi eszközök  fodrászoknak, kutyakozmetikusoknak, borbélyoknak és a lakossági felhasználók részére egyaránt.Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Típus
Nyírógépfej
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek