Így érhetsz el minket: +36306575356 | info@bibsforyou.hu

Andis Nyírógépfej 6 mm-es (#5FC)
Andis Nyírógépfej 6 mm-es (#5FC)
21 460 Ft

Andis Nyírógépfej 6 mm-es (#5FC)

Gyártó
Andis
21 460 Ft
Ehhez a termékhez hasonló
Részletek

Andis gépfejek a legkiválóbb minőségű vágófejek, Magas széntartalommal rendelkező hosszú élettartamra tervezett, mely extra korrózió védelemmel ellátott felsőkategóriás termék. A legfinomabb szőrzettel is könnyedén megbirkózik.

Kizárólag tiszta, mosott, homok mentes szőrzetet nyírjunk, ugyanis a szemcséktől tönkre mehet a nyírófej. Minden használat elött, közben, és utána finoman olajozzuk (Moser Blade ice 4 in 1) vagy (NN Multi oil  9899) a nyírófej vágó éleit, ez nagyban megnöveli a fejek élettartamát.

ANDIS – a világ egyik vezető, fodrász, állatorvosi, kis és nagy állatápolási felszerelés gyártója.

A Vállalatot 1922-ben alapították családi vállalkozásként. Fő céljuk a professzionális hajvágógépek gyártása. Első saját tervezésű termékük a (Master Clipper) volt, ami az akkoriban kapható nyírógépektől jelentősen kisebb, erősebb, pontosabb volt. Rövidesen az egész Egyesült Államok területén elterjedt az Andis termékek jó híre, amit máig megőriztek. A kis alagsori vállalkozás ma több, mint 400 dolgozóval gyártja és fejleszti a termékeit, melyet több, mint  90 országban értékesítenek. Kínálatukban megtalálható: nyírógépek, nyírófejek, szárítók és számos kézi eszközök  fodrászoknak, kutyakozmetikusoknak, borbélyoknak és a lakossági felhasználók részére egyaránt.Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Típus
Nyírógépfej
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek