Így érhetsz el minket: +36306575356 | info@bibsforyou.hu

Chris Christensen Black on Black 470ml
Chris Christensen Black on Black 470ml
8 520 Ft

Chris Christensen Black on Black 470ml

Sampon a mély fekete színért
  • Ajánljuk: Kutyáknak, macskáknak
Gyártó
Chris Christensen
8 520 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Részletek

A Black On Black használata során a cél a kivörösödött árnyalatok eltávolítása. Nem akarunk szőrfestékeket alkalmazni, amely a szőr felszínén elhelyezkedve fénytelenné teszi a szőrzetet és megváltoztatja a szőrzet tapintását is. Ehelyett a fekete színt zöld pigment bejuttatásával állítjuk helyre!  A vöröses elszíneződés oka fekete színű kutyáknál, hogy a szőrszál felső rétegeiben fekete, mélyebb rétegeiben pedig vöröses árnyalatú pigmentszemcsék helyezkednek el. Amikor a külső réteg a nap vagy egyéb külső tényezők hatására kifakul a vörös pigmentrészecskék kerülnek a felszínre. A vörös szín komplementer színe pedig a zöld, amely együttesen fekete színt eredményez (hasonlóan a zöld üvegbe töltött vörösborhoz, mely feketének látszik az üvegben). A Chris Christensen Systems Black On Black's sajátos kis molekulasúlyú pigmentszemcséi olyan kicsinyek, hogy képesek annak természetes hézagain behatolni a szőrszál belsejébe anélkül, hogy ehhez bármilyen agresszív kémiai anyagot kelljen használni! Zöld pigmentrészecskék szőrszál belsejébe juttatásával ssemlegesítjük a vörös színt! A zöld pigmentrészecskék szőrszálba való juttatása visszaadja a kutya korábbi ragyogó, mélyfekete színét. Nem beszélve arról, hogy a szőrszál külső szarurétegének épen hagyása olyan optikai hatást kelt, mint egy ragyogó üvegfelszín, visszatükrözi és intenzívebbé teszi az alatta lévő szín ragyogását! 

TULAJDONSÁGOK:
#1 Rendkívüli mélytisztító hatás és színbeültetési system egyetlen felvitellel.

ELŐNYÖK:
#1 Pigment szemcse beültetési system. Kis molekulasúlyú pigmentrészecskék kifejlesztése, melyek agresszív kémiai anyagok felvitele nélkül is képesek a szőrszál belsejébe jutni.
#2 Semlegesíti az elszíneződött foltokat, amelyeket a felületi tisztítószerek nem tudnak eltávolítani, valamint a kívánatos színt biztosító pigmentrészecskéket juttat a szőrszál belsejébe.

 #3 Nem hagy nyomot a szőrszálak felszínén, ezáltal lehetővé teszi, hogy a természetes fény különleges, természetes ragyogást biztosítson a szőrköntösön.

TOVÁBBI KIVÉTELES TULAJDONSÁGOK:
#1 Nem hagy nyomot a kézen, eszközökön, hatása 4 héten át tart.
#2 Kiegyenlített összetevői elősegítik a szőrszál felszínének záródását és regenerálja azt, ezzel elmélyítve a szín tónusát és természetes ragyogását.

A Black On Black fekete valamint sötét túnusú, többszínű kutyák számára ajánlott a mahagónitól a sötét csíkosig illetve sötét barnáig. Nem színezi el a mahagóni és sötét cserszínű jegyeket. Amennyiben trikolor szőrzet színterápiáját végezzük, használjunk először a fehér területekre White on White-t, ezt követően Black on Black-et a fekete területekre. Ezzel a módszerrel az esetlegesen véletlenül a fehér területre kerülő Black on Black nem színezi el az előzetesen már White on White-tal kezelt fehér területet!

 

Javaslat színvariációk kezeléséhez:

MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: keverjünk 1 rész Black On Blacket 1 rész Red on Reddel és 1 rész Gold on Golddal.

 

MÉLY MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: 2 rész Black on Black, 1 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.

ARANY MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: 2 rész Black on Black, 2 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Típus
Sampon
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek