Így érhetsz el minket: +36306575356 | info@bibsforyou.hu

Chris Christensen White on White - színező sampon 470ml

Fehérítő sampon
  • Ajánljuk: Kutyáknak, macskáknak
Gyártó
Chris Christensen
Nincs raktáron
8 520 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Részletek

WHITE on WHITE

A White on White elsősorban professzionális kiállítók számára szolgáló termék. White on White új értelmet ad a „fehér” szín meghatározásának. Más fehérítő hatású shamponokkal ellentétben a White On White shampoo optikailag intenzívebbé teszi a fehér színt olyan briliáns módon, amit látnia kell mindenkinek ahhoz, hogy valóban elhiggye! Nem tartalmaz fehérítő hatású, roncsoló mellékhatással rendelkező kemikáliákat és ezáltal képes bármely sötét színű szőrzetnek is kivételes ragyogást kölcsönözni!  A White on White nem irritálja a bőrt. Mindamellett, ha a kutya allergiás betegségekkel küzd érdemes használat előtt kis területen kipróbálni a szert. Ne használjuk sebfelszínekre, hegszövetre, gyulladásoss bőrfelületeken és a szemek környékén! 

 

A fehér szőrzet kezelése során az általános metódus az elszíneződések eltávolítására a fehérítő kezelés, azonban a peroxide folyamatosan károsítja a kutya szőrzetét (egészen annak kihullásáig). Ezért mi NEM alkalmazunk fehérítést.

Ellenkezőleg ! Az eljárás során részben az elszíneződéseket semlegesítő 37 különböző árnyalatot hordozó pigmentrészecskéket juttatunk a szőrszál felszíne alá, másrészt ugyanezen felvitellel a kívánt fehér színt erősítő pigmentszemcséket. Mivel a White On White's molekulái speciálisan kialakítottak és nagyon kisméretűek, a szőrszál felszíne alá juttatáshoz nem szükséges annak megnyitása roncsoló kémiai anyagokkal, hanem azok képesek a szőrszál belsejébe hatolni a természetes folytonossághiányokon keresztül! Például: a speciális, apró molekula szerkezete valamennyi Chris Christensen terméknek a golf labdához hasonló szemben a kézilabda méretű labdával. Apró molekulái a hajszál külsső burkán agresszív kemikáliák (pl. peroxide) roncsolása nélkül is képesek annak belsejébe jutni. A hagyományos fehérítő eljárás hosszú távú hatásai roncsolóak és véglegesek. A hajfestékek használataa ugyancsak nem kívánt hatásokkal jár, hiszen a festék a szőrszálak külső felszínére kerül, ezáltal hatása nem tartós, a szőrzetet tapintásra mesterségesnek mutatja, esetleg ragacsossá teszi , valamint fénye vesztetté. off on Judges' hands.   

TULAJDONSÁGOK:
#1 Rendkívüli mélytisztító hatás és színbeültető system egyetlen felvitellel.

ELŐNYÖK:
#1 Pigment szemcse beültetési system. Kis molekulasúlyú pigmentrészecskék kifejlesztése, melyek agresszív kémiai anyagok felvitele nélkül is képesek a szőrszál belsejébe jutni.
#2 Semlegesíti az elszíneződött foltokat, amelyeket a felületi tisztítószerek nem tudnak eltávolítani, valamint a kívánatos színt biztosító pigmentrészecskéket juttat a szőrszál belsejébe.

 #3 Nem hagy nyomot a szőrszálak felszínén, ezáltal lehetővé teszi, hogy a természetes fény különleges, természetes ragyogást biztosítson a szőrköntösön.

TOVÁBBI KIVÉTELES TULAJDONSÁGOK:
#1 Nem hagy nyomot a kézen, eszközökön, hatása 4 héten át tart.
#2 Kiegyenlített összetevői elősegítik a szőrszál felszínének záródását és regenerálja azt, ezzel elmélyítve a szín tónusát és természetes ragyogását. A White On White BÁRMELY szőrszínre alkalmazható valamennyi kutyafajtában az előbb leírt hatás biztosítására. Eltávolítja az elszíneződéseket és valamennyi színárnyalatot intenzívebbé, ragyogóbbá tesz. Ha s zőrzet 15-20-ban fehér színt tartalmaz használj White On White-t!  Bármilyen kétséged merül fel, hogy melyik színerősító kezelést alkalmazd a kutyád számára, mindig válaszd nyugodtan a White On White-t!.

 

KIS TERÜLETEN VÉGZETT PRÓBA ALKALMAZÁSA JAVASOLT HASZNÁLAT ELŐTT.

Javaslat színvariációk kezeléséhez:

MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: keverjünk 1 rész Black On Blacket 1 rész Red on Reddel és 1 rész Gold on Golddal.

 

MÉLY MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: 2 rész Black on Black, 1 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.

ARANY MAHAGÓNI ÁRNYALATOKHOZ: 2 rész Black on Black, 2 rész Red on Red, 1 rész Gold on Gold.Keress minket facebookon: BIBS for you állateledel és kisállat felszerelés facebook oldala

Adatok
Típus
Sampon
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek