Jutalomfalatok

Fedezd fel kivételes félig puha vagy enyhén kemény jutalomfalat választékunkat, melyek könnyen törhetőek, apríthatóak, így ideálisak lehetnek a kutyák jutalmazására, tanítására, de használhatjuk őket az étkezések között jutalomként. Ezek az ízletes, illatos jutalomfalatok még nem tekinthetőek rágcsálnivalónak, de találhatsz olyat, ami esetleg a kistermetű kutyáknak megfelelő lehet fogtisztítós jutalomnak, kicsit több időt vesz igénybe elfogyasztásuk, de nem tart el órákig. Válassz olyan jutalomfalatot, amelynek textúrája és íze egyaránt megfelel a kutyád igényeinek és az adott helyzetnek.

267 termék
18
SANADOG 100% pulyka burger 1kg
Raktáron
Fő fehérje forrás:
pulyka
Fehérjetartalom:
36 %
Zsírtartalom:
19 %
12 190 Ft
9 990 Ft
Egységár: 9 990 Ft/kg
 

A kutyáknak adott jutalomfalatok nemcsak örömforrások kedvenceink számára, hanem számos előnnyel rendelkeznek:

  • praktikusak tanítás során a motiváláshoz
  • erősíti a kutya-gazda közötti kapcsolatot
  • imádják kedvenceink, és örülnek a finom falatoknak az étkezések között
  • egészség megörző funkciókkal rendelkezhetnek: léteznek úgynevezett funkcionális jutalomfalatok, melyeknek összetevői jótékony hatással vannak a szervezet egészséges működésére. Ilyenek például a különböző ízülettámogató (például glükozamin), vagy immunerősítő (például vitaminok, zöldségek, gyümölcsök), esetleg szájhigiéniához (például menta, spirulina) kapcsolódó összetevőkkel bővített jutalomfalatok.

Fontos, hogy megfelelően szabályozzuk a kutyák napi tápanyagbevitelét, és a jutalomfalatok adagolásával egyensúlyban tartsuk az étrendet. Kínálatunkban garantáltan mindenki talál a kedvére valót, beleértve az étel intoleranciában szenvedő, allergiás kutyákat is, akik válogathatnak a természetes szárított, dehidratált 100% hústartalmú jutalomfalatok és mesterséges anyagoktól mentes finomságok közül.

További lehetőségeket kínálunk a jutalomfalat idő izgalmassá tételéhez, számos logikai játékot és tölthető játékot forgalmazunk, amelyek gazdagíthatják kutyád mindennapjait. A BIBS for You kínálatában mindent megtalálsz, hogy kedvenced boldog és egészséges legyen!