Flexik

Ismerd meg új, modern és kényelmes automata pórázainkat! A BIBS for You flexi pórázok segítségével mind a gazdinak, mind a kutyának szabadságérzetet és kényelmet biztosíthatsz séták során. Fedezd fel változatos kínálatunkat, melyet kifejezetten azoknak terveztünk, akik értékelik az innovációt és a minőséget egyaránt.

29 termék
 

Az automata pórázok, vagy más néven flexik, remek választás lehet aktív kutyatulajdonosok számára. Mielőtt kiválasztanád a megfelelőt, fontos figyelembe venni néhány szempontot.

  • Erősség és Típus: A kutyád méretétől és erejétől függően válassz megfelelő erősségű pórázt. Kisebb fajtáknál könnyebb, míg nagyobb, erősebb kutyáknál masszívabb pórázra lehet szükség.

  • Szalagos vagy Zsinóros: Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei. A szalagos flexi könnyebb és általában csendesebb, míg a zsinóros verzió erősebb és kevésbé valószínű, hogy elakad. Válaszd a kutyád igényeinek megfelelőt!

  • Mikor Válassz Flexit: Az automata pórázok különösen jó választás olyan kutyák számára, amelyek nem húznak túlságosan. Ideálisak olyan helyzetekben, amikor szeretnénk kutyánknak nagyobb szabadságot biztosítani, de biztonságban szeretnénk tudni, és kontrollálni tudjuk bármilyen váratlan helyzetben.

  • A flexiket fix nyakörvekkel és hámokkal használjuk! Fojtó és lánc nyakörvekkel, valamint kiképző nyakörvekkel, haltikkal balesetveszélyes a használatuk és nem ajánlott!

A BIBS for You flexi pórázok minőségükről és innovatív kialakításukról híresek. Válaszd a kényelmet és a szabadságérzetet mind a gazdinak, mind a kutyának!