Hámok

Fedezd fel kiváló minőségű márkáink kínálatát kutyahámok terén! Az általunk forgalmazott márkák a prémium minőség és kiváló design szinonimái, garantálva a kutyád számára a kényelmet és a stílust. Válogass az exkluzív hámok között, melyek nem csak funkcionálisak, de igazi divatosak is.

73 termék
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
6 300 Ft
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
3 200 Ft
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
2 900 Ft
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
10 990 Ft
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
12 750 Ft
Beszerzési idő
 :
1-3 munkanap
1 960 Ft
 

Kínálatunkban megtalálod a legkülönfélébb kutyahám típusokat, beleértve a klasszikus csattal ellátottakat, a neoprén párnázással rendelkezőket, és az állítható hosszúságú változatokat is. Fazonban találsz norvég, Y, húzó, sport hámot is. De mikor érdemes melyiket választani?

A kutyahám típusát a kutyád méretéhez és viselési céljaihoz igazítsd. Például, a neoprén párnázással ellátott hámok ideálisak azoknak a kutyáknak, akik érzékenyebbek a hámok nyomására. Az állítható hosszúságú változatok pedig különböző méretű kutyáknál alkalmazhatók, így egyetlen hám is több kutyádhoz használható.

Az igazi kulcs a megfelelő méret kiválasztásában rejlik. A kutyahámok méretét mindig centiméterben mérjük. A nyakkerületet a kutyád nyakának legszűkebb részén mérjük, míg a mellkas kerületét a mellső lábak alatt, a mellkas legszélesebb részén. Ezek az értékek segítenek abban, hogy a kiválasztott kutyahám pontosan illeszkedjen, kényelmet és biztonságot nyújtva kedvencednek. Legyen szó sétákról vagy edzésekről, a BIBS for You kínálatában megtalálod a tökéletes kutyahámot!

Ha elakadtál volna, avgy bizonytalan vagy a méretválasztásban kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre.