Pórázok

Fedezd fel a kiváló minőségű pórázainkat, melyek széles választékban elérhetők, és világszerte elismert gyártóktól származnak. Kínálatunkban minden kutya és gazdi megtalálja a számára ideális pórázt, legyen szó funkcióról vagy stílusról. Válogass most, és találd meg a tökéletes pórázt kutyádhoz!

207 termék
 

A megfelelő póráz kiválasztása kulcsfontosságú a kutyasétáltatás során. Kínálatunkban megtalálhatók azok a pórázok, amelyek kielégítik mind a gazdi, mind a kutya igényeit. Válasszunk oktató pórázt, ha kutyánk kevésbé engedelmeskedő, vagy félünk, hogy elszalad. A félig folytó póráz lehetőséget ad szabadságra, miközben az állítható póráz ideális a változó környezeti feltételekhez.

A póráz hossza és vastagsága is fontos szempont. Rövidebb pórázok alkalmasak a sűrű forgalmú helyekre, míg hosszabbak ideálisak a szabadabb mozgás érdekében. A vastagabb pórázok erősebb kutyáknak ajánlottak, míg a vékonyabbak könnyebbek és kevésbé terhelőek.

A BIBS for You kínálatában minden póráz a minőség, funkcionalitás és stílus tökéletes egyensúlyát nyújtja. Segítünk megtalálni a megfelelő pórázt, hogy a séták mind gazdinak, mind kutyának örömteliek legyenek!